Link

Rakan Blog

didie | edi aziahzuber | izzudin | azimin | hairazi | fida | sue Mr F | Wawa | limah | pidah | e-dong | yam ismail |

Laman Ilmiah

UKM | Berita Harian |

Suka Tengok

Pro Photographer |Jessica Claire | Wedding Planner

4 Comments (+add yours?)

  1. jue
    Mar 23, 2009 @ 05:37:05

    hihihi…aku dah dapat jejak blog ko dah cik piko~~~~

    Reply

  2. c-ma
    Mar 23, 2009 @ 07:40:08

    amboi cik piko…dh melupakan blogspot lantas dgn selambarnya berpaling kpd wordpress ek…best ke wordpress?aku cadang nk tukar template blog ah.,…klu ada jmpe site template cun2 bg aku eh..ni janji nk link blog aku manenye ni?haiisss…

    Reply

  3. nurulfika
    Mar 24, 2009 @ 00:13:42

    ok je wordpress…cma aku dh lama link kan blog ko tau.

    huhuhu

    Reply

  4. shima
    Mar 26, 2009 @ 20:28:14

    FIKAH…delete blog lama aku..aku dh delete blog lama…ko link blog br ni eh cos ko org prtama aku link tau…satu penghargaan tu..hehe…shima

    http://www.ceriterashima.blogspot.com

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: