Menikmati Hidup

Dah 3 minggu berturut balik rumah…ngeh3.

ye, mimggu 1 balik untuk sambut puasa.

minggu 2 balik sebab merdeka.

minggu 3 balik tak ada sebab tapi saje nak balik, alasan : mahu tukar keyboard laptop. tapi tak berhasil juga.minggu ni xbalik dah.

bagi mak peluang jahit langsir dengan jayanya..hehehe

Dari minggu lepas semua kerja xberes, saje sbb malas.

Khamis : lepas kelas ke Low Yat dengan didi, dapat casing laptop 1.

nanti letak gambar casing yg cute tu ~ jgn marah didie.hehhehe

Jumaat : petang dah gerak balik rumah.berbuka kat rumah lagi, seronok!!!

Ajik dan Faiq pun same naik, balik jugak dah 3 minggu berturut2 ni.

Sabtu : Mak ngajar, aku teman abah p Pasir Gudang tengok Eop.

Padahal baru 2 minggu xbalik kan. Sah anak abah eop ni.

Sambut puasa jugak budak ni 2 minggu lepas dengan kitaorang semua,

tapi abah cakap dah lama xtengok dia.

sampai dalam kul 11 sbb 2 x berenti. shopping kat Tesco. eop pau abah

macam-macam.cet..gagaga. sampai rumah kul 6 ~ lepak.

Disebabkan penat, malam itu buat terawih 8 jek. adik2 sume ejek,

~dia tak tahu aku penat.

:: Hari ini buka di rumah atok juga. masuk ini sudah 2x buka dengan atok ::

Ahad: dah ahad dah. kejap je rasa enjoy kat rumah.

kemas2 packing2 barang sume n balik. P JB dulu hntar Ajik, petang gerak p Merlimau n Bangi. sampai UKM kul 1201 pagi…adei…

Minggu ni tolongla cik afiqah…..buat semua tugasan yang ada, xda balik2 kampung lagi ok. balik raya je nanti.

Plan ke rumah busu pulak minggu ini. giler punya enjoy kan..haish…xde matlamat langsung.

ok nak start buat stilistik ni. Pagi tadi xsahur, so xde tenaga ;-( saje je kan cari alasan bermalas2 lagi. hehehhe

Kerja VS Member

sebenarnya dah mula rasa malas dah nak berblog ni. bukan apa, malas nak menaip sebab kerja nak siapkan data juga menaip. asyik menaip je manjang. sakit kuku, tangan & kaki pulak dah ni.huhuhu.

tapi sebab hujan dah mula dengan petir dan guruh sume saya dengan suka hatinya memasuki blog yang dah tak besh ni.

ape cerita menarik. no lah. tak ada apapun cerita best. cuma hehehhe azia yang tinggi sudah pulang. Anyway ingatkan aziah tak jadi balik dah sebab dia macam bz2 je pasal exam dia. tapi pagi tadi, tup tup tup dia dah ade kat singapore…

surprise!~ heheheh welcome back azia..

tapi mesti aku xdapat nak keluar jumpa aziah sebab data tak siap lagi ni. cemane. huhuhu isma pon akan balik dari Sabah cuti ni. n 1st thing yang paling dinantikan ialah kepulangan si dia dari Sabah juga pada 2 hb iaitu esok dari KK.

wah, sume nya orang nak balik ke sem n ke Malaysia. mcm best je kan.bila lah aku nak ditunggu oleh orang di sini pulak sbb balik dari mane2. berangan!~ sudah la tu.

ish nak buat apa ni. nak msg aziah num xtahu pulak. bestnya adik2 bercuti kat rumah. i je kan kena balik sini semalam. dgn kwn2 yang dh xde sume ni.

kena fikirkan juga cara utk jumpa isma dan azia ni..

hmmm

1. mintak cuti lagi, hmmm kompom xleh dah. keja byk mesti Dr heran nanti.

2. kuar senyap2~ hurm lagi xleh sbb Dr cari lagi parah.

3. xkuar~ xleh sbb rindukan mereka n dah lama xjumpa schoolmate.

4. diamkan diri~ pelik lah u ni fikah!

5. siapkan data dulu pastu lepak dgn depa ~ mampu ke siap? byk ni…

6. upah je sape2 suh siapkan~ idea yg xleh pakai!~

ah nantilah pk. skrg buat ni dulu