Nothing!!!

ok, aku dah buat keputusan nak konvo bila busu cakap belajar susah-susah bila nak rasa kepuasan.

tak lah. sebenarnya aku rasa tak ada apa yang lebih bahagia selain daripada dapat kerja dan dapat tolong mak abah. bukan sebab mereka tak mampu tapi aku rasa dah tiba masanya aku pulak kerja nak ganti tempat mereka untuk bagi peluang adik-adik sambung belajar.

itu je. tak ada yang lain. kumpul duit sikit-sikit untuk hantar mak abah pergi umrah ke dan aku sendiri yang memang nak sangat pergi. tempat yang selalu aku rindu. rindu bila dapat pergi.


sebenarnya aku tahu dah sebulan lebih tak update blog. tak kisah pun. malas taip, malas fikir. yang aku tahu aku siap… siap tulis jurnal. itu je target aku untuk masa sekarang ni selain apply keje.


dan satu lagi, aku tak kisah kalau korang ( yang baca blog aku) buang aku dari list atau link kat blog korang. sebab bukan aku berlumba atau apa-apa pun. sekadar berkongsi dan bercerita je.

cuma aku nak cakap 1 je.. walaupun mula-mula rasa tak nak konvo tapi akhirnya dah beli baju jugak.. ehehehe.


ok itu semua tak penting….

sume tak penting….


yng penting ialah






……………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………



JURNAL AKU SIAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AKU CEPAT DAPAT KERJA

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. aziahzuber
    Jul 08, 2010 @ 17:43:49

    oyoy!!!! omg. aku mmg doakan kau bergraduate cepat2 ye. sile berusaha keras tauu!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: