Menikmati Hidup

Dah 3 minggu berturut balik rumah…ngeh3.

ye, mimggu 1 balik untuk sambut puasa.

minggu 2 balik sebab merdeka.

minggu 3 balik tak ada sebab tapi saje nak balik, alasan : mahu tukar keyboard laptop. tapi tak berhasil juga.minggu ni xbalik dah.

bagi mak peluang jahit langsir dengan jayanya..hehehe

Dari minggu lepas semua kerja xberes, saje sbb malas.

Khamis : lepas kelas ke Low Yat dengan didi, dapat casing laptop 1.

nanti letak gambar casing yg cute tu ~ jgn marah didie.hehhehe

Jumaat : petang dah gerak balik rumah.berbuka kat rumah lagi, seronok!!!

Ajik dan Faiq pun same naik, balik jugak dah 3 minggu berturut2 ni.

Sabtu : Mak ngajar, aku teman abah p Pasir Gudang tengok Eop.

Padahal baru 2 minggu xbalik kan. Sah anak abah eop ni.

Sambut puasa jugak budak ni 2 minggu lepas dengan kitaorang semua,

tapi abah cakap dah lama xtengok dia.

sampai dalam kul 11 sbb 2 x berenti. shopping kat Tesco. eop pau abah

macam-macam.cet..gagaga. sampai rumah kul 6 ~ lepak.

Disebabkan penat, malam itu buat terawih 8 jek. adik2 sume ejek,

~dia tak tahu aku penat.

:: Hari ini buka di rumah atok juga. masuk ini sudah 2x buka dengan atok ::

Ahad: dah ahad dah. kejap je rasa enjoy kat rumah.

kemas2 packing2 barang sume n balik. P JB dulu hntar Ajik, petang gerak p Merlimau n Bangi. sampai UKM kul 1201 pagi…adei…

Minggu ni tolongla cik afiqah…..buat semua tugasan yang ada, xda balik2 kampung lagi ok. balik raya je nanti.

Plan ke rumah busu pulak minggu ini. giler punya enjoy kan..haish…xde matlamat langsung.

ok nak start buat stilistik ni. Pagi tadi xsahur, so xde tenaga ;-( saje je kan cari alasan bermalas2 lagi. hehehhe

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. diyanalicious
    Sep 07, 2009 @ 17:24:00

    kita tak malas..masa je tak sesuai untuk kita buat kerje..

    *matilah bagi dOrOngan tak membina*

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: