Kerja VS Member

sebenarnya dah mula rasa malas dah nak berblog ni. bukan apa, malas nak menaip sebab kerja nak siapkan data juga menaip. asyik menaip je manjang. sakit kuku, tangan & kaki pulak dah ni.huhuhu.

tapi sebab hujan dah mula dengan petir dan guruh sume saya dengan suka hatinya memasuki blog yang dah tak besh ni.

ape cerita menarik. no lah. tak ada apapun cerita best. cuma hehehhe azia yang tinggi sudah pulang. Anyway ingatkan aziah tak jadi balik dah sebab dia macam bz2 je pasal exam dia. tapi pagi tadi, tup tup tup dia dah ade kat singapore…

surprise!~ heheheh welcome back azia..

tapi mesti aku xdapat nak keluar jumpa aziah sebab data tak siap lagi ni. cemane. huhuhu isma pon akan balik dari Sabah cuti ni. n 1st thing yang paling dinantikan ialah kepulangan si dia dari Sabah juga pada 2 hb iaitu esok dari KK.

wah, sume nya orang nak balik ke sem n ke Malaysia. mcm best je kan.bila lah aku nak ditunggu oleh orang di sini pulak sbb balik dari mane2. berangan!~ sudah la tu.

ish nak buat apa ni. nak msg aziah num xtahu pulak. bestnya adik2 bercuti kat rumah. i je kan kena balik sini semalam. dgn kwn2 yang dh xde sume ni.

kena fikirkan juga cara utk jumpa isma dan azia ni..

hmmm

1. mintak cuti lagi, hmmm kompom xleh dah. keja byk mesti Dr heran nanti.

2. kuar senyap2~ hurm lagi xleh sbb Dr cari lagi parah.

3. xkuar~ xleh sbb rindukan mereka n dah lama xjumpa schoolmate.

4. diamkan diri~ pelik lah u ni fikah!

5. siapkan data dulu pastu lepak dgn depa ~ mampu ke siap? byk ni…

6. upah je sape2 suh siapkan~ idea yg xleh pakai!~

ah nantilah pk. skrg buat ni dulu

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. azia
    Jun 02, 2009 @ 03:06:19

    oyoy!!! aku terharu ko tulis name aku dlm blog ko. ohohoho..
    nnt aku dah ade phone no aku msg ko. at the moment, aku ade je kt ym
    hehehehe.. gembira nye dah balik~
    tp cuaca… ermmm.. panas panas panas!!!!!
    tak kire, data siap ke tak siap ke, ko kene gak jmpe aku
    lame gile da xjmpe kau. ko kene! aku pakse!!!
    ni arahan, bkn permintaan. tau!

    Reply

    • nurulfika
      Jun 02, 2009 @ 18:12:08

      utk azia

      baru ko tahu cuace kat msia ni pns kan

      selama ni aku bertahan aje dgn kadaan tau.

      huhuhu. nasib tmpt keje aku ade ac.kikiki.

      pencemaran pulak.hehehhe

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: