My Happy Weekend???

oh no!!! a lot assignment need to be done!! salah akukah sebab tak buat awal-awal??? sudah tentu tidak… sebab memang sangat banyak kerja. tambah-tambah lagi dengan nak exam next week… macam azia cakap pagi tadi… “scarynya”… yes azia, aku pun scary juga ni. sudah berapa malam tak tidur dengan betul sebab membaca untuk menyiapkan assignment. tp tak siap-siap juga. haish!!! Nor titi mesti dah siap ni…member-member lain banyak yang balik kampung… aku jugak yang keseorangan di sini. asyik-asyik tengok konkordans, cek la, jana la…

Fuh!! fade up la.. Terpaksa mengadu kat orang Sabah baah…Tolong…tolong…tolong…

1

inilah bendanya yang selalu buat saya dan rakan-rakan tak tidur malam. menganalisis sahaja.

banyak lagi entri-entri lain…

tapi aku yakin boleh!!!

siapkan cepat esei tersebut dan kemudian bertindak pantas untuk belajar.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. azia
    Apr 18, 2009 @ 23:20:24

    ye! sgt scaryyyy~ tp berusahalah oyoy!! anda mampu melakukannya. yes we can! huhu..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: