Its hard to say…

Sabah and 13 of April???

Just 6 days to go…Fuh, this time i feel so hard… Hard to say how i feel. Macam didi ckp “being apart ni memang sangat susah”. Ya baru sekarang aku tahu rasanya wahai cik didi yang berada di field work.

tak tahu nk cakap ape lagi cuma mampu berdoa dan terus berfikiran positif semampu mungkin.

Aku bukan insan yang dilahirkan tabah. Bila seseorang datang dan memerlukan sokongan terhadap apa yang akan dilaluinya ianya jadi sangat sukar. Lebih-lebih lagi rakan karib si didi tiada untuk kongsi semuanya ='(

Its so hard. Jauh KT – KL takkan sama dengan jauh Sabah – KL kan?

Rasa tak dapat hantar ke KLIA sebab hari tu pun aku ada presentation Semantik ( Loanwords)…

So how? patut pergi atau tak???

Its about his future…

questtions

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: