My Happy Weekend???

oh no!!! a lot assignment need to be done!! salah akukah sebab tak buat awal-awal??? sudah tentu tidak… sebab memang sangat banyak kerja. tambah-tambah lagi dengan nak exam next week… macam azia cakap pagi tadi… “scarynya”… yes azia, aku pun scary juga ni. sudah berapa malam tak tidur dengan betul sebab membaca untuk menyiapkan assignment. tp tak siap-siap juga. haish!!! Nor titi mesti dah siap ni…member-member lain banyak yang balik kampung… aku jugak yang keseorangan di sini. asyik-asyik tengok konkordans, cek la, jana la…

Fuh!! fade up la.. Terpaksa mengadu kat orang Sabah baah…Tolong…tolong…tolong…

1

inilah bendanya yang selalu buat saya dan rakan-rakan tak tidur malam. menganalisis sahaja.

banyak lagi entri-entri lain…

tapi aku yakin boleh!!!

siapkan cepat esei tersebut dan kemudian bertindak pantas untuk belajar.

Its hard to say…

Sabah and 13 of April???

Just 6 days to go…Fuh, this time i feel so hard… Hard to say how i feel. Macam didi ckp “being apart ni memang sangat susah”. Ya baru sekarang aku tahu rasanya wahai cik didi yang berada di field work.

tak tahu nk cakap ape lagi cuma mampu berdoa dan terus berfikiran positif semampu mungkin.

Aku bukan insan yang dilahirkan tabah. Bila seseorang datang dan memerlukan sokongan terhadap apa yang akan dilaluinya ianya jadi sangat sukar. Lebih-lebih lagi rakan karib si didi tiada untuk kongsi semuanya ='(

Its so hard. Jauh KT – KL takkan sama dengan jauh Sabah – KL kan?

Rasa tak dapat hantar ke KLIA sebab hari tu pun aku ada presentation Semantik ( Loanwords)…

So how? patut pergi atau tak???

Its about his future…

questtions

:: DBP 2 ::

Maaf lama tidak masukkan entri baru. Agak sibuk dengan tugasan =p

dsc_0006

sebelum bertolak [wajah2 pelajar Dr. Imran yang majoritinya perempuan =)]

dsc_0035

[pose dr Puan Hafizah–> Pegawai DBP]

dsc_0039

[suasana di dalam makmal korpus DBP]

dsc_00401

[gelagat pelajar =)]

dsc_0041

[seriusnya….]

dsc_0043

[Puan Dayang =p]

dsc_0044

[Saudari Mahani]

dsc_0045

[Saudari Diyana]

dsc_00462

[Saudari Akma]

dsc_00501

[Saudari Faizah]

dsc_00511

[Saudari Julaina]

dsc_00521

[pembantu Puan Hafizah memberi penerangan]

dsc_0053

[Puan Maizura]

dsc_0054

[Puan Siti]

dsc_0057

[Saudari Afiqah =) ]

dsc_0062

[Saudari Erma]


dsc_0090

[makan + minum = kudapan la lebih kurang]


dsc_01001

[Dr. kami sdg berbincang sesuatu dgn Puan Hafizah]


dsc_0070

[Saudari Lantong]

dsc_00711

[Saudari Roziah]

dsc_00791

[berbincang dengan serius =p ]


dsc_0080

[bantuan dr Puan Hafizah]


dsc_0081

[= p ]

dsc_0085


dsc_00861


dsc_0115



dsc_01161

[Penghargaan kepada DBP… terima kasih Puan Hafizah]


dsc_0122

[sebelum pulang … :: terima kasih Prof. kerana membawa kami:: ]