❤ No Plan ❤

Lama betol xupdate blog ni. Hampir seminggu gak la.

Busy sgt2 dgn research, assignment (yg xpernah habis), latihan, esei lagi… adoi termasukla projek BLiS tu.

Sgt2 sibuk minggu ini.

sume benda jd xsempat nk buat sbb bersusun esaimen yg nk kena submit.

Macam2 hal plak… kena tlg bt itu & ini… Kdg2 mengeluh gak tp xbaik…

Tapi hari ini dah sabtu… kejap je rasa dpt setelkan sume bnda dlm minggu ini esp data utk research.

Utk makluman semua aku dh tamat kontrak utk research n bln 3 ni aku dh xkeje lagi & jd student mcm biasa. Mgkin bln 5 sambung lagi tp xtahu la jd @ tak. Kalo bos suruh isi borang isi la, kalo xpun xpe la =)

Walaupun aku mcm jeles tgk kwn2 lain yg masih ade kontrak tp aku hepi je kalo jd student full time. Xla terkejar2 masa nk bt 2 bnda dlm 1 mase.

Hari ini memg xde plan ape2. Cuma nk siapkan tagging je n submit kat pengurus.

Utk kwn2 yg balik kg minggu ni, bergumbiralah anda sebelum membuat tugasan yg byk. hehehheh =P

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: