:: Amazing Race ::

Today is saturday…Hooray!!!

Miss u mom & dad…datangla…datangla UKM.hehhe =)

Lepas bangun kerana tido awal malam tadi terus p basuh baju & sidai. Siap2 sume buat air V.I.C.O = VICO minum + YM dgn Azia kawanku nun jauh di Ireland sana.. hehehh. Saje je kaco dia. Bosan katakan.. Sambil YM sume ttg Faiz kwn kpd kwn2 ku di KI_ _ _ aku pon menaip & buat kerja Dr Fazal. Bercerita ttg Dr Fazal…semalam Dr bg RM 5 kat aku… huhuhu. malu je rase… Sebabnya tak de sbb aku dapat RM5 tu…ceritanya begini…
“Nurul tlg copykan buku Dialek kamu utk sy dan bawakan hari Isnin”. Ni dia sms Dr pdku. Aku pun copy je la dgn andaian itu sebagai tugas as a student Dr n sekaligus RA Dr. Then hari kamis aku hntar ke bilik Dr. “Dr buku ni kira RM 10 je la ye”. Ini kata2 ku wp hrganya RM10.30. Kira halal je lakan 0.30 tu. Aku pon xdela nk berkira sgt dgn lecturer.
Pastu nak dijadikan cerita Dr sms semalam ckp dia dh transfer RM 15 yg lebih dia halalkan…Fuh..aku cemane??? aku mestila nk pulangkan bakinya = RM5. bukan semahal itu la. xkan nk mark up $ Dr plak kan…
Tp aku bls semula… “Dr nti sy pulangkan bakinya”. Dr sms semula ” Tak payah. saya halalkan”.
ok la Dr..( dlm hati je nk bls xckup krdt). BTW tq Dr…=)

Sembang punya sembang Ym plak dgn Faiz bf Azia… okla sume. Dlm 1 lebih lelap plak penat cerakin data n zzzzzZZZZ. Bangun2 solat n lapo plak.

Terus msg Izah… Makcik…oooo makcik makan jom…Alamak izah dh mkn kat bilik ju…

tp…dia nk teman..hooray…

pastu terus p mkn dgn muka laparnya aku ini…

order nasi puteh dgn tomyam..+ air tembikai = byk plak mkn harini.

tgh2 makan ade plak nmpak ramai org lari2 kat kafe dgn topi yg naik basikal tu…ape ntah istilahnya…hehehhehe. (fail aku jd bdk linguistik) =p

tetiba ade sorg hampiri meja aku dgn izah yg sdg mkn… ” kak, boleh tak sy nk mintak 20 sen?”
terkejut gak aku… 20 sen???? ermmm nk bt ape… xbg kedekut plak…bg je la…20 sen je pon. kebetulan ade 20 sen ats meja baki beli air tadi.

Izah sengih je… bg 20 sen n dia ckp terima kaseh pastu aku nyibok tnya..
kikiki. “erm explorace ek?” ” Haah kak. Keris mas punya”

adik tu pon blah.. amazing betul…(dlm hati aku)

heheheheh tu la amazing race… Patutnya aku suh nyanyi td hiburkan aku. aku bg la RM 1 ke..kehkehkeh…

ermm tu la Amazing Race pd aku..hahahaha kena mintak duit plak. btw. gud luck ek dik. smga dpt hadiah =P

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: