Hello world!

1st day aku buat blog ni tanpa roomateku…. si Miro..

bosan n tak tau nk bt pe..mkn pon belom. Mira balik kg sbb dia ckp xpuas bawak keta sekali blajar 2 jam je. Mira gian..hihihi.. itulah rumitku bernama Mira yg dah xsabar mempunyai lesen kereta.
Aku??? ntah, selalu kalo dia ada kami p TSL. Bila dia xde mcm ade jgkitan malas kat badan ni. T’pk esaimen PaK Deris n Prof Zahar yg tak dibuat lagi… Jd sarjana maulana lah aku minggu ni…

Hehehehe..patutnya pagi2 dh berkubang kat library kan.. apelah aku ni. Pg2 xde mOd plak… BlOm masok hal kerja Dr Fazal ( ayahanda Minimalis ) lagi.. Lagi xtahan nk transkripsi dialek2 Kedah tu sume…

Ape nak jd ni ek.kikiki. jap lagi nk tanya Didie, kwnku yang sdg rajin membuat proposal Wacananya…

Minggu lepas byk benda2 pntg yang berlaku. Ada yg best tp ada gak yang xbest sbb x’ LUCK’ kot..hihihi…

Hai… AmirO… sdg bwk motokar kah anda di umah tu ??? fikirku

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: